Правила при съчетаване на костюм с обувки

Черен костюм и обувки

Черен“ - Всеки различен цвят обувки би изглеждал твърде небрежен освен „черния“, когато избирате подходящи за черен костюм. Ето защо повечето избираме „графит“ или „морско синьо“ за ежедневен костюм.

Тук правилото гласи: Черен костюм, черни обувки.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


Индиго костюм, черни обувки

„Индиго“ - По-синьо от „морско синьо“, костюм с този цвят е предпочитан за носене през летните дни. Подходящи за комбинация са обувки „монк“, изчистени или черни плетени мокасини.

Цвят: Тъй като индигото не е професионален бизнес цвят, можете да експериментирате с цвета на обувките, но нашия съвет е черно или кафяфо.


костъщ цвят шампанско, бели, светлокафяви, морскосини обувки

„Шампанско“

Костюми с цвят „шампанско“ са отличен избор за официални дневни срещи и летни сватби. Комбинирайте с бели, светлокафяви или морскосини обувки.


костюм цвят графит с черни обувки

„Графит“

„Графитът“ както и черния цвят не може да се съчетава с разнообразие от цветовата гама. Никога не бива да съчетавате кафяви обувки с костюм графит.

Обувки: Изчистени черни или “тъмно бургунди” ще се съчетаят елегантно с вашия „графитен“ костюм.


сив костюм, класически черни обувки

„Сив“
Съчетайте с черни или кафяви обувки, коато сивия цвят е избора за Вашия костюм. Ако го носите с бяла риза и вратовръзка то тогава заложете на класически черни обувки.


каки костюм с морско сини, бордо или кафеви обувки

„Каки“
Лятото изисква по-лека палитра от цветове. Ако имате в гардероба си или сте решили да си поръчате костюм в цвят „каки“ вие можете да го съчетаете с богат избор от цветове на обувки, но избягвайте черен ( ще привлече вниманието към краката Ви ), нека това го сторят „морско синьо“, бордо, кафяв.


светло сив костюм, кафеви, черни обувки

„Светло сив“
Светлосив костюм си партнира отлично с изчистени обувки. Стандартни черни или кафяви - да, но тук разполагате с достатъчна гъвкавост за да покажете своята модна визия, защото бизнесмените знаят как да се обличат.


морско син костюм, черни, кафеви, бордо обувки

„Морско синьо“
Според повечето мъже, „морско синя“ кустюм е в „детския гардероб“, но той е „професионален“ и   е най-гъвкавия цвят. Можете да го комбинирате с черни, кафяви или бордо обувки, подходящи за случая. Черните обувки са типични за бизнес етикета, докато кафявите са по отпускащи, а в цвят бордо ще сте впечетляващи - „социално настроение“.


бял костюм, светлокафяви, сиви обувки

„Бял“
Бял костюм - костюма на топлото.

Обувки - светлокафяви кожени или велурени ще се съчетаят перфектно, но в сиво също са чудесен вариант.

 


В заключение трябва да кажем, че съчетанието на костюма с обувките не е перфектна наука. Експериментирайте за да покажете своята модна визия и идентичност.

Представихме Ви няколко писани и пренаписвани правила, надяваме се да сме Ви полезни.